Mijn eerste opdracht waar ik wat voor terug kreeg was voor een merk genaamd Are You Swedish? Ik werd benaderd via tinder, geloof het of niet, en het was een middag shooten in Amsterdam aan ’t IJ. Dit was voordat ik een bureau had en ergens in de lente van 2014.

Afgelopen februari had ik zoiets van nu of nooit en ik was dan eigenlijk ook opzoek naar een soort van erkenning naar mijzelf toe. Ik vertelde mijn bureau dat ze mij of nu regelde dat ik naar Italië zou gaan, of dat ik er helemaal mee zou stoppen. Een Italiaans bureau nam de gok met me omdat ik nagenoeg geen foto’s had en eind maart ging ik naar Milaan toe. Dit was duidelijk een leuker iets aan het hele gebeuren en het voelde dan ook als een soort van gratis vakantie waar ik misschien iets meer uit kon slepen. Ook zijn de feestjes die ik meemaak waanzinnig en iets dat een ander niet 1,2,3 overkomt. Zo zijn de feestjes bij de fashionweek waanzinnig, is de drank 9/10 gratis en kom je op plekken waar je een dosis geluk voor nodig hebt. Zo was ik laatst op een privé feestje in Beverly Hills met mensen als Seth MacFarlane (family guy), Emma Robberts, Robert Pattinson, Sophia Richie, Jeff Ross en nog een paar andere. Een wtf momentje was dit wel.

Welke opdracht ik het best gelukt vind.. Poeh, dat vind ik lastig. Wel weet ik dat ik het super naar mijn zin heb gehad in Barcelona toen ik daar 4 dagen aan het werk was voor Guess. Dit was echter meer een show en dat ik maar gewoon aanwezig moest zijn dus echt een foto heb ik er niet van. Wel heb ik een andere foto van bijvoorbeeld de Amerikaanse website van Guess. Ook vond ik mijn werk voor Calvin Klein erg leuk alleen heb ik hier nog geen foto’s van.

Ook vond ik mijn Catwalk show voor Bikkembergs erg gaaf (ja dat bestaat nog). Het was rondom het oude zwembad van voormalig fascistisch leider Mussolini en zeker wel 140 meter lang (rondom). Er vlogen drones rond om het te filmen en de adrenaline die ik er van kreeg is niet echt te beschrijven.  De allereerste foto geeft een impressie van die dag.

Wat ik geleerd heb sinds mijn eerste shoot is vooral dat je niet echt moet poseren maar meer vrij moet bewegen. Doe niet te moeilijk en wees wie je bent. Wel mag je erg kieskeurig zijn over wat je wilt uitstralen en wat jij voor soort model bent. Ook hoe je een beetje moet spelen met de mogelijkheden die je worden aangeboden en dat een goed netwerk altijd helpt. 


Keer terug naar Facebook | Twitter | Instagram | Youtube | meer HelpLelystad Artikelen

Gelezen 972 keer!