Ik voel mezelf totaal niet bekend of wat dan ook. Ik ben gewoon een normale jongen die veel gekke dingen meemaakt maar (nog) niet aan de top van het gehele gebeuren is. Bekeken voel ik me af en toe wel maar dat vind ik absoluut niet erg want ik hou stiekem wel van aandacht. En dat mensen mijn bovenlichaam of lichaam hebben gezien boet me echt vrij weinig. Op het strand sta ik namelijk ook gewoon in mijn zwembroekje. Ik merk zeker dat mensen anders over mij dachten voordat ze mij echt leerden kennen. Meestal omdat ze gewoon zeggen dat ze dachten dat ik een arrogant persoon zou zijn. Ook doet men wat afstandelijk maar dat trekt meestal wel snel bij.

Van catfish heb ik zeker last gehad en dat dat meerdere malen. Sowieso een aantal tinder accounts die mijn foto’s gebruikten en een aantal facebookpagina’s die zich voordoen als mij maar dan wel onder een andere naam. Dit vind ik wel erg vervelend en dan vooral omdat men dan uitspraken kan doen die niet gepast zijn met mijn hoofd erachter, als je begrijpt wat ik bedoel.

Wat ik vind van partijen die tegen het beroep model zijn? Ik denk dat men lekker hun tijd ergens anders in moet steken in plaats van zitten zuurpruimen. Dat het anorexia zou aanmoedigen ervaar ik zelf totaal niet. Iedereen werkt voor zichzelf aan het eind van de rit en hoe je er uit ziet is dan ook een eigen keuze. Als er een erg mager model wordt geselecteerd en zij zorgt ervoor dat een bepaald product goed de markt in wordt gebracht en het publiek accepteert het, dan houdt iedereen het magere schoonheidsideaal in stand. 

Iedereen is er dan debet aan. Ditzelfde geldt voor bont. Er zijn ook een hoop mensen die het mooi vinden en die het niets uitmaakt wat voor dierenleed eraan vooraf gaat. 

Men mag klagen zolang men maar niet hypocriet is. Klagen tegen bont terwijl je vervolgens in de avond een frikandel naar binnen schuift kan dan ook niet. Ook vind ik het hele volslanke modellen gebeuren een raar fenomeen. Volslank is namelijk nou niet echt gezond (men is gewoon dik) en waarom zouden wij dit mooi moeten vinden? Ik denk om politiek correct te blijven en iedereen een gevoel te moeten geven van dat men mooi is. Dit is de makkelijke en niet juiste oplossing in mijn ogen.


Keer terug naar Facebook | Twitter | Instagram | Youtube | meer HelpLelystad Artikelen

Gelezen 1470 keer!