Er werd ons verteld dat wij nooit toegang zouden krijgen tot een hondenfokkerij. Helaas was al snel de eerste daar; een faillissement en de honden onder een curator. Eenmaal aangekomen zagen wij een dode pup…verderop achter tralies een Stafford met een nog levende pup op het koude beton. 

Ik ging voorzichtig het hok in, geen idee wat de stafford zou doen. Op mijn knieën tilde ik voorzichtig de pup op en leg er vers zaagsel neer…ik legde de pup zacht in het zaagsel….
Ik keek voorzichtig om en zag dat de moederhond naast mij stond,…en voordat ik wat kon doen, kreeg ik een hele grote lik over mijn gezicht…Nooit geen stafford gehad, bekend met hun reputatie….en nu op slag verliefd.

Omdat de honden onder toezicht vielen van de curator moesten wij ze achterlaten. Maar twee dagen later kon ik nog niet slapen…een belletje en wij gingen meteen weer op weg naar belgie en kwamen terug met de stafford en pup. Wij noemden haar Bella.

Je begrijpt dat Bella nooit meer is weggegaan….😊
Ondanks al haar littekens…ondanks haar 6 jaar in de broodfok…6 jaar op een laag stront geleefd…en dan nog zo lief…Bella is op het moment al bijna 13 en heeft nog steeds een super leven.


Keer terug naar Facebook | Twitter | Instagram | Youtube | meer HelpLelystad Artikelen

Gelezen 714 keer!