Stel jezelf voor
Ik ben Richie Skeer geboren en getogen in Boswijk en ben 31 Jaar

Wat houd jou deze tijd bezig / waar ben je druk mee
Op dit moment werkzaam als audio engineer, video editor , Grafisch vormgever voor Caps Corp. StudiosCaps corp. word beheert door rapper Koppijn oftewel Kevin Caupain en komt ook uit Lelystad. Hij werkt hier samen met Akseli Ekman die hier functioneert als hoofd Engineer Samuel Tristan als FIlm Regisseur en Ik dan als duizend poot. Daarnaast werken we met een groot aantal artiesten die vast bij ons opnemen. Daarnaast fulltime artiest en dus bekend als Richie Skeer.

Waarom heb je gekozen voor Nederlandstalig hiphop/rap
Dat is gewoon zo gelopen ik heb altijd de interesse gehad in performen en muziek en ik begon zo een 14 jaar geleden toen. Nederlandstalige hiphop net in het tijdperk belande van straat remixxes van Lange Frans en kornuiten dat trok me gewoon. Ik heb eigenlijk ook niet zo veel met Amerikaanse hiphop. Ondanks dat ik het goed spreek komen de dubbelzinnige texten en slang niet goed bij me binnen en heeft het luisteren ervan vaak geen zin. Daarom rap ik Nederlands er komen wel wat tracks aan van Rapper Limitless waarin ik Engelstalige refreinen en Bridges op zing.

Wat was je eerste nummer
Dat is zo een 14 jaar geleden en had de naam Leven dit was geschreven op een klein kamertje Ik had op dat moment heel veel persoonlijke problemen en daar vond ik mijn uitlaatklepen dat was het moment dat ik ook dacht ik word rapper en dat heeft me heel wat elende bespaart 

Wat is je laatste nummer
Spang ft. Koppijn maar die video zullen we pas in Februari releasen.

Hoe zie jij de ontwikkeling tussen je eerste en laatste nummer
IN 14 jaar leer je sowieso veel ik heb ook de kans gekregen met toffe artiesten te werken (MC DRT, Koppijn, Fabius, MR. Burgs etc. etc. en ik leer van iedereen een beetje en nog steeds ontwikkel ik mij zelf dagelijks. Ik probeer de lat voo mij zelf ook steeds hoger te leggen en dat geld voor ons allemaal ( Caps. Corp)

Hoe Help jij Lelystad
Ik denk dat ik als individu niet zo heel veel help maar wij als team van het bedrijf caps corp. dat geleid word door rapper Koppijn hebben een groot platform kunnen creeren en er komen daar veel jongeren (en ouderen) om daar heerlijk bezig te zijn met muziek en dus wat dat betreft kan ik niet alleen zeggen dat ik Lelystad help maar dat ik omringd word met mensen die met zijn alle iets doen voor Lelystad


Keer terug naar Facebook | Twitter | Instagram | Youtube | meer HelpLelystad Artikelen

Gelezen 1560 keer!