Dankzij Erwin is de website van HelpLelystad veilig gesteld. Hij heeft gezorgd voor een domeinnaam en alle wensen verwerkt voor deze nieuwe website. Dit heeft enkele maanden in beslag genomen, want zijn ander werk ging ook door. Het resultaat is super!

Vertel eens iets over jezelf?
- Mijn naam is Erwin Borgman, vader van twee jongens (9 en 6). Ik ben dus eigenaar van het startend bedrijf CompuServ. Naast mijn bedrijf heb ik nog een full-time job in de ICT in ploegendienst en volg ik nog een Deeltijd HBO opleiding. meer valt te lezen via www.borgman.be

Wat vind je van Lelystad?
– Vergeleken met waar ik vandaan kom (Nijkerk) is Lelystad een mooie en groene stad. Ook het sociaal leven is hier beter en wordt er veel meer georganiseerd. Ik ben dus blij dat ik de stap twee jaar geleden gemaakt heb om naar Lelystad te verhuizen.

Hoe ben je op het idee gekomen om CompuServ te beginnen?
– CompuServ zat al een aardige tijd in gedachten. Gezien mij opvalt dat kleine- en middel grote bedrijven hun klanten aardig uitmelken in de hostingwereld, is bij mij het idee ontstaan om dit anders te doen. Ofwel hosting voor een goede betaalbare prijs, en totaal geen zorgen over veiligheid. Ook omdat in mijn aard zit om mensen te helpen en hiermee toch iets beter afgedekt zit. Naast hosting bied ik ook nog alles omtrent veilig computeren en zelfs internet bankieren. ook hier zijn veel oplossingen voor en probeer ik voor eenieder een eigen pakket samen te stellen wat het beste bij de klant past. ofwel werk op maat.

Neem ons mee vanaf het begin tot nu (verschillende projecten)
– Als ik alle projecten er bij pak ben ik wel even bezig. Haha.
Ik heb in het verleden voor het museum van Nijkerk de complete ICT ingericht. Voorheend hadden ze drie simpele computers en nu is het een complete domein omgeving geworden; in totaal 22 volledig geautomatiseerde computers en alle middelen die nodig zijn om goed vanuit huis/locatie te kunnen werken. Ook alle hardware, zoals netwerk kabels, is aangelegd, geïnstalleerd en in beheer.
Dit heb ik volledig vrijwillig gedaan tot ik naar Lelystad verhuisde. Inmiddels ben ik actief als eind verantwoordelijke van de ICT afdeling binnen het Repair Café in Lelystad. Hierbij stuur ik de jongens aan en draag ik veel kennis en kunde over om ze te ondersteunen. Ondertussen heb ik een x aantal websites gebouwd, waaronder mijn eigen website www.compuserv.nl en uiteraard is deze HelpLelystad website zijn hier mooie voorbeelden van. Daarnaast lever ik nog veelvuldig computer ondersteuning aan klanten.

Is er iets dat je hebt geleerd tijdens het bouwen aan de HelpLelystad website?
– De bouw van deze site ben ik begonnen met een compleet nieuwe site builder. Hier had ik nog niet eerder mee gewerkt en moest hier wel mee leren te werken. En het is niet altijd makkelijk om van papier te lezen wat nu de wensen zijn en dit in de praktijk te verbloemen.

Hoe kunnen mensen contact met je opnemen als ze ook een website willen?
– Dat kan! Mijn advies: ga naar mijn website toe www.compuserv.nl vul het contactformulier in dan neem ik contact met je op! Dan kunnen we kijken wat wil je nu precies hoe moet het er uit zien etc. etc.


Keer terug naar Facebook | Twitter | Instagram | Youtube | meer HelpLelystad Artikelen

Gelezen 824 keer!