Originele datum: December 14, 2016

De mensen die we vaak in de winkel zien, de mensen achter de kassa en de mensen die ervoor zorgen dat de schappen zijn gevuld. Wie zijn ze? Waarom doen ze hun werk zo goed? HelpLelystad geeft ze graag aandacht!

– Ken jij nog goede personeelsleden? Neem contact met ons op!

– Lees hier de beste kassamedewerker van 2015: Marc Bisschops

Stel jezelf voor

Ik ben Nathalie Stokhof en werk bij Jumbo Jol in Lelystad.Ben caissière en maak regelmatig een praatje met de klanten, en luister naar de klanten die daar behoefte aan hebben. 

Wat is jouw rol achter de kassa?

Ik ben voor achter de kassa aangenomen. Heb nog nooit gezegd dat ze dat niet moeten kopen. Ze vragen wel of ik het heb geprobeerd en geef dan mijn mening wat ik er van vind maar dat is mijn smaak. 

Hoe Help jij Lelystad?

Hoe ik Lelystad daarmee kan helpen dat weet ik niet zo een twee drie maar ik weet wel dat als je vrolijk achter de kassa zit dat heel erg gewaardeerd wordt door de klanten. 

Tijd voor een andere supermarkt…?

Overstappen naar een andere supermarkt? Geen denken aan werk nu al 7 jaar bij deze supermarkt en dat bevalt me heel erg goed, dus nee ik ga niet meer weg. Het is hier veelste gezellig! 

Is het altijd gezellig achter de kassa?

Gezellige collega’s en gezellige klanten en natuurlijk maak je ook minder leuke dingen mee, maar ik laat me niet van mij stuk brengen. Het leuke moment was dat ik te horen kreeg dat ik door een klant hiervoor ben op gegeven, een minder leuk moment was dat we ook boze klanten hebben en die dan ook tekeer kunnen gaan dat vind ik minder leuk.

Wat kan er beter in Lelystad?

Veranderingen in de stad, zorgen voor niet nog mee leegstand en er moet wat meer komen voor onze jongeren, bv iets wat overdekt is waar ze zich kunnen vermaken in de winter en dat ze niet buiten gaan hangen en overlast gaan veroorzaken. 

Gelezen 1278 keer!