[Originele datum October 10, 2017]

Ken of ben jij ook iemand die graag meer wilt vertellen over een beroep? Neem contact met ons op!

Ik ben Patricia ben 41 jaar en werk bij de Lidl Tjalk. Hier werk ik al 15 jaar en ik ziet meestal achter de kassa. Ik ben bij de Lidl gekomen via een collega. Het is geweldig achter de kassa, want ik heb meestal wel grote lol. Het is ook zo dat dezelfde klantenmij steeds opzoeken als ik weer eens producten zit te scannen. Vanwege de plezier in mijn werk ben ik niet van plan om naar een andere supermarkt te gaan. In totaal werk ik al ruim 25 jaar in de supermarkt branche.

Mensen hebben altijd wel iets tegen de Lidl. Zo zou de kwaliteit van producten, diensten, fruit en groeten niet goed zijn, onvriendelijk personeel en de wachtrijen expres lang worden gehouden. Kritiek op de Lidl…? Nou, ik heb eigenlijk niet veel kritiek over de Lidl en ik vind dat ze wel proberen om de mensen naar de winkels te laten komen met de leuke vele aanbiedingen die ze zo nu en dan bekend maken. Of ik iets anders zou willen doen? 

Voor mezelf vind ik het wel goed zo, ik hoef mezelf niet verder te ontwikkelingen en ik hoef ook niet per se hogerop te klimmen.

Ons Stadshart…over de stad wil ik eigenlijk zeggen dat ze wat meer leuke winkels moeten proberen te trekken, zowel in de gordiaan als het lelycentrum. Ik denk dan voornamelijk aan een Primark, Bodyshop en een Starbucks.


Keer terug naar Facebook | Twitter | Instagram | Youtube | meer HelpLelystad Artikelen

Gelezen 830 keer!