Originele datum: Sep 29 2015 07:31PM

HelpLelystad Presenteert: HipHop/Rap Talent, Nick Kelsey

Stel jezelf voor

Mijn naam is Nick Kelsey, woon in de Waterwijk en heb momenteel geen baan. Ik heb vorige jaar m’n studie afgerond als Toezichthouder/beveiliger bij ROC Lelystad.

Wat houd jou deze tijd bezig?

Ik ben druk bezig met m’n carrière als Nederlandstalig rap artiest.

Waarom heb je gekozen voor Nederlandstalig hiphop/rap?

Ik hou ervan om Nederlandstalig Hiphop/Rap muziek te maken. Ik heb specifiek voor Nederlandstalig Hiphop gekozen, omdat ik merkte dat daar m’n in passie lag. Het is heel moeilijk om iets te negeren als je er potentie in hebt.

Wat was je eerste nummer?

Dat was de single ‘On My way

Wat is je laatste nummer?

Dat is m’n mixtape ‘Kort Maar Krachtig

Hoe zie jij de ontwikkeling tussen je eerste en laatste creatie?

Ik hoor dat m’n rijmschema’s beter zijn geworden. Ik heb een heleboel geleerd in een korte tijd. Ik ben ook trots op mezelf wat ik tot nu toe allemaal hebt bereikt. Toen mijn eerste single ‘On My Way’ op nummer 1 binnenkwam bij Radio 538 JuizeFM ‘Drop Your Demo’ ging het allemaal best snel. De 5 singles die ik erna dropte waren allemaal te vinden, in de top 5, van Juize…

…Vervolgens maakte ik de mixtape ‘Breng Het Licht In De Duisternis’ die goed werd ontvangen door de luisteraars. Ik ben daardoor ook uitgenodigd door Omroep Flevoland om deel te nemen aan een tv programma genaamd ’16 regels’. Vanaf dat moment ging alles heel snel. Ik werd benaderd door Gemeente Lelystad & Theater ‘De Kubus’ om ‘De Week Van Amateurs’ en een ‘Ode Aan Lelystad’ te mogen verzorgen (optredens). Daar ben ik nog steeds super trots op! Op muzikaal gebied bleef ik productief. Ik bracht ondertussen de mixtape ‘Kort Maar Krachtig’ uit.

Hoe Help jij Lelystad?

Hmmm.. eerlijk? Ik weet niet of ik Lelystad help met mijn talent. Ik maak gewoon graag muziek, en als ik daarmee mensen kan helpen, om hun door bepaalde periodes heen te slepen, dan ben ik tevreden. Ik denk als het balletje nog sneller begint te rollen, en er meer optredens op de schema gaat staan, dat het wel goed zou zijn voor Lelystad.


Keer terug naar Facebook | Twitter | Instagram | Youtube | meer HelpLelystad Artikelen

Gelezen 898 keer!