Originele datum: Dec 28 2014 05:07PM

De koopavond moet weg, EENS of ONEENS?

Alle antwoorden van deze stelling zijn statistisch onder de loep genomen. Ook zijn er validiteits en betrouwbarheidscontroles- en intervallen gemaakt, zodat er een goede, generaliseerbare conclusie getrokken kan worden. 

Stelling: Weg met de koopavonden in Lelystad!

Eens 20%
Oneens 80% 

Van de mensen die het eens zijn met de stelling, is maar liefst 65% man. Van de mensen die het oneens zijn met de stelling is 70% vrouw. Totaal hebben 249 mensen hun stem uitgebracht en dat is een goed aantal. Gemiddelde leeftijd is 44 jaar: jongste 18 en de oudste 69.

Drie reacties van de mensen die vinden dat de koopavond moet blijven:

– Als ze het iets gezelliger aankleden en wat meer toezicht, dan denk ik dat Lelystad erg graag naar de koopavonden komt.

– Heb niet vaak de gelegenheid om overdag naar de winkels te gaan dus dan is de koopavond een uitkomst voor mij.

– Koopavonden zijn heel handig voor mensen die tot laat werken doordeweeks. En het is goed voor de ondernemers die hier hun winkel gevestigd hebben omdat de mensen in Lelystad niet veel kopen. Op koopavond ga je toch eventjes kijken en koop je misschien wel wat. Wie het met de stelling eens is, is een complete debiel 🙂

Drie reacties van de mensen die vinden dat de koopavond kan verdwijnen:

– Alleen aantrekkelijk voor de grootwinkelbedrijven. De gewone zelfstandige winkelier verdient niets. Hetzelfde geldt overigens voor de koopzondag.

– Ik ben zelf ondernemer in lelystad en de koopavonden zijn helemaal niets!!! ik zou gaan voor langer open op de zaterdag en de koopavond afschaffen

– Het kost alleen maar geld: meer kans op overvallen en de inwoners blijven weg op de koopavond. Blijf gewoon op de zaterdag langer open en de zondag dat is voldoende. De koopavond is verleden tijd en past niet meer: WEG DUS!

Geef jouw mening en vul snel het HelpLelystad Formulier 


Keer terug naar Facebook | Twitter | Instagram | Youtube | meer HelpLelystad Artikelen

Gelezen 1399 keer!