Rich Consultancy

360º rijkelijk advies over jou én jouw onderneming, dat kan met Rich Consultancy!

Soms heb je vragen, soms heb je hulp nodig en soms weet je het even niet meer. Rich Consultancy gaat samen met jou kijken naar wie jij bent, wat voor onderneming je hebt, hoe je bedrijfsprocessen lopen en hoe je een gezonder leefklimaat kan creeren. Sinds 2018 ervaring opgedaan in loondienst en verschillende ondernemeningen mogen helpen. In 2023 was het dan tijd om als zzp’er aan de slag te gaan en ook de kleine ondernemingen als consultant te helpen!

Eerdere projecten:

Aan de hand van het beschikbare sattelieten een rapport schrijven over de mogelijke implentaties hiervanVoor het Rijkscultureel Erfgoed een adviesrapport geschreven over de mogelijkheden van het nieuwe werkenBakker Bart geadviseerd over kleur- en geurgebruik in hun winkelHoe de wachtkamer veiliger, huiselijker en comfortabeler aan kan voelenAdviseren over het automatiseren van processen, effectieve teams initiëren en helpen met de databaseRapportages opstellen over lopende projecten en processen optimaliseren

Meer informatie:

Om een goed advies op te kunnen is er onderzoek nodig. Dit zal gebeuren aan de hand van veld en bureau onderzoek. Het aantal uur dat nodig is voor een volledig advies is afhankelijk van de organisatie, aantal personeel, processen en onderzoeksvraag. Tijdens het gratis oriëntatiegesprek wordt een mogelijke aanpak besproken en wordt er een indicatie gegeven over het aantal uur.

Tijd voor jou!

Neem contact op voor een gratis oriëntatiegesprek van één uur om na te gaan of we elkaar kunnen helpen.